Lucka vaddå – när livet kommer emellan

14 december 2009 § 1 kommentar

Föga kunde jag väl ana att livet i december skulle bli precis lika stressigt som vanligt, men dåligt om tid för blogg och annat – borde ha vetat bättre och inte satt ribban så högt i början av min bloggs livstid. Dåligt av mig, men på torsdag har jag tenta och på fredag årets julfest här hemma – så en del bak och en massa plugg ska hinnas med de närmaste dagarna.

Idag har jag löst ett helt gäng julklappsfunderingar genom att köpa getter och skolböcker från actionaid till de i min familj som redan har allt de behöver och vill ha, jag kompletterar med en burk med något hemkokt bara tiden infinner sig (en burk plommonmarmelad med konjak och vanilj redan kokad, recept bloggas inom kort!)

För att kompensera min lathet och tidsbrist tipsar jag om Pickipickis julkalender – väl förberedd och fantastiskt fin, någon dag ska jag bli som Tina, men så har hon ju Sveriges bästa matblogg också.

Sambon blir bortskämd med matskola på Thörnströms kök ikväll – något jobbrelaterat som han såklart inte betalar för själv. Fick ett lyriskt sms med löfte om recept nyss – självklart ska det provlagas och rapport kommer.

Imorgon ska vi tappa upp glöggen – många saker på gång så här innan jul, och efter torsdag är jag helt ledig och åker på söndag hem för att spendera 10 dagar i familjens varma famn!

Annonser

Taggad: , , ,

§ Ett svar till Lucka vaddå – när livet kommer emellan

  • tina skriver:

    Ditt fina beröm får mig att rodna. Men egentligen var det inte det jag skulle säga, utan: glöm inte dela med dig av marmelad- och glöggrecept. Annars får du med mig att göra. (Hälsningar från Sveriges farligaste matbloggare, mohaha). 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lucka vaddå – när livet kommer emellanTjat om mat.

Meta

%d bloggare gillar detta: