Nejmen? Har jag en blogg?

16 maj 2011 § Lämna en kommentar

Det kan man tro att jag glömt, bara Christian som gett min stackars blogg lite konstgjord andning på senaste tiden, och till och med det var väldigt länge sedan nu.

Varför har jag kommit av mig? Jag tror att prestationsångesten har satt in. Ni vet, man vill ha tjusiga bilder, god mat, välskrivna texter och ett intressant liv. Men har man tid med ett intressant liv så finns det så lite tid för allt det där andra. Nu har jag inte direkt sagt att jag har ett intressant liv, följer ni mig på twitter (i den lilla rutan där till höger—>, mormor och mamma) så vet ni sanningen.

När jag fyllde år förra helgen hade jag i alla fall nästan allt det där; jag hade bakat på tok för mycket fika till femton underbara vänner som kom förbi och vi satt i solen och fikade oss sockerstinna. Vädergudarna var helt på vår sida!

Smaskens-Annika utses till månadens inspiratör, bland annat hittade jag denna fantastiska chokladtårta på hennes blogg som nyligen flyttat in på Allt om mat-siten.

Jag följde i princip Annikas recept, men hade inte tillräckligt med valnötter hemma så jag kompletterade med lite hasselnötter. Sedan garnerade jag tårtan med samma nötter för att mina allergiska vänner skulle känna sig varnade. Till dem följde jag samma recept men tillsatte rostade pumpakärnor och tillagade i muffinsformar.

PS: Vet ni vad som fick mig att blogga idag? Att jag själv ofta går in här för att hitta det där goda receptet som jag kom ihåg att jag lagat någon gång, det är väl en anledning så god som någon?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Nejmen? Har jag en blogg?Tjat om mat.

Meta

%d bloggare gillar detta: